Deze website maakt gebruik van cookies Meer info? Verberg deze melding
CSU Logo

Welkom bij CSU Cleaning Services

CSU Cleaning Services is de beste keuze voor reguliere schoonmaak en specialistische reiniging tegen een scherpe prijs. Landelijk schoonmaakbedrijf CSU biedt optimale hygiëne en diverse additionele werkzaamheden aan onder andere kantoren, openbare gebouwen, scholen en industriële ruimtes. 

Nieuws

Bonus voor medewerkers TreinSchoon!

21-03-2014 - NedTrain heeft aan medewerkers van TreinSchoon! een bonus uitgereikt voor de hoge opleverkwaliteit en uitstekende resultaten van de werkplekinspecties. NedTrain en TreinSchoon!, de gezamenlijke onderneming van Succes Volendam en CSU Cleaning Services bepaalden bij de aanbesteding targets waaraan de kwaliteit van de werkzaamheden moet voldoen. Deze targets zijn ruimschoots behaald door de medewerkers van TreinSchoon!.
Lees verder

CSU wint 'Kroon op het werk' voor duurzame inzetbaarheid

07-03-2014 - CSU heeft de estafetteprijs ‘Kroon op het Werk’ gewonnen voor de vele inspanningen bij het duurzaam inzetbaar houden van zijn medewerkers. Volgens de jury slaagt CSU er op unieke wijze in zijn visie op duurzaamheid en personeelsbeleid als uitgangspunt te nemen voor de totale organisatie van de bedrijfsprocessen.
Lees verder

Hotel Casa 400 ondertekent Code Verantwoordelijk Marktgedrag

06-01-2014 - Het Amsterdamse Hotel Casa 400 heeft de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend. Het hotel erkent en onderschrijft de doelen en inhoud van de Code en ziet deze als een goede bijdrage aan duurzame marktcondities en goede arbeidsverhoudingen.
Lees verder

Bekijk hier alle nieuwsitems
Relatiemagazine AandachtJaarverslag 2012