Deze website maakt gebruik van cookies Meer info? Verberg deze melding
CSU Logo

Welkom bij CSU Cleaning Services

CSU Cleaning Services is de beste keuze voor reguliere schoonmaak en specialistische reiniging tegen een scherpe prijs. Landelijk schoonmaakbedrijf CSU biedt optimale hygiëne en diverse additionele werkzaamheden aan onder andere kantoren, openbare gebouwen, scholen en industriële ruimtes. 

Nieuws

Topprestatie CSU'ers voor Villa Pardoes

13-10-2014 - Maar liefst acht teams van in totaal 32 CSU medewerkers namen deel aan de estafettemarathon in Eindhoven op 12 oktober. CSU koppelde een goed doel aan dit evenement, Villa Pardoes
Lees verder

Ajax en CSU zetten langdurige samenwerking voort

11-08-2014 - CSU is ook de komende jaren Official Sponsor van Ajax. Het bedrijf dat sinds 1989 verbonden is aan Ajax, tekende afgelopen zondag in de Amsterdam ArenA een nieuwe overeenkomst voor nog eens vijf seizoenen. Hierdoor gaan CSU en Ajax voor het 25e jaar op rij samenwerken.
Lees verder

Samenwerking ibis Rotterdam City Centre met gastgericht CSU Albatros

31-07-2014 - CSU Albatros bereikte met ibis Rotterdam City Centre een overeenstemming tot zeker 2016. Dit nieuw gebouwde hotel is onderdeel van Accor Hotels Nederland waarvoor CSU Albatros al werkzaam is. Het contract omvat de schoonmaak van de kamers, het restaurant, lobby, receptie, kantoren, keuken en back of house en controle en begeleiding.
Lees verder

Bekijk hier alle nieuwsitems
Relatiemagazine AandachtJaarverslag 2013